cuwêr

basa JawaBesut

cuwêr Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦮꦼ () (r)

  1. êngg ks kuping.







Kata kunci/keywords: arti cuwêr, makna cuwêr, definisi cuwêr, tegese cuwêr, tegesipun cuwêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.