curêk

basa JawaBesut

curêk krama/ngoko

  1. rêrêgêding kuping, curak;
  2. ks kuping;
  3. êngg suda rungon.







Kata kunci/keywords: arti curêk, makna curêk, definisi curêk, tegese curêk, tegesipun curêk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.