cuki-mai

basa JawaBesut

cuki-mai Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦏꦶ (ki) (ma)ꦲꦶ (i)

  1. ks têmbung pamisuh.







Kata kunci/keywords: arti cuki-mai, makna cuki-mai, definisi cuki-mai, tegese cuki-mai, tegesipun cuki-mai

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.