cucukan

basa JawaBesut

cucukan
Lingga: (cucuk)

  1. dithothol;
  2. ks panganan, pangan;
  3. pring kiwa têngêne lancip dianggo mikul sukêt, pari lsp







Kata kunci/keywords: arti cucukan, makna cucukan, definisi cucukan, tegese cucukan, tegesipun cucukan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.