cucal

basa JawaBesut

cucal pc

krama
Krama cucal
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wlulang;
  2. (ringgit cucal)
krama
Krama cucal
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wayang







Kata kunci/keywords: arti cucal, makna cucal, definisi cucal, tegese cucal, tegesipun cucal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.