conok

basa JawaBesut

conok Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦤꦺꦴ (no)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg ks pawadonan.







Kata kunci/keywords: arti conok, makna conok, definisi conok, tegese conok, tegesipun conok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.