congor

basa JawaBesut

congor krama/ngoko

  1. cangkême sarta irunge kewan raja-kaya;
  2. pc ks irung cangkêm, gunêm.







Kata kunci/keywords: arti congor, makna congor, definisi congor, tegese congor, tegesipun congor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.