cocokan

basa JawaBesut

cocokan Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦕꦺꦴ (co) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (cocok)

  1. ks pangan.







Kata kunci/keywords: arti cocokan, makna cocokan, definisi cocokan, tegese cocokan, tegesipun cocokan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.