citho

basa JawaBesut

citho Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦛꦺꦴ (tho)

  1. ks picak.







Kata kunci/keywords: arti citho, makna citho, definisi citho, tegese citho, tegesipun citho

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.