cintên

basa JawaBesut

cintên êngg

krama
Krama cintên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. cihna;
  2. Tyonghwa.







Kata kunci/keywords: arti cintên, makna cintên, definisi cintên, tegese cintên, tegesipun cintên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.