cewok

basa JawaBesut

cewok Aksara Jawa: ꦕꦺ (ce)ꦮꦺꦴ (wo)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. cawik ki rêrêsik sabakdane bêbanyu utawa nguyuh;







Kata kunci/keywords: arti cewok, makna cewok, definisi cewok, tegese cewok, tegesipun cewok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.