cetho

basa JawaBesut

cetho Aksara Jawa: ꦕꦺ (ce)ꦛꦺꦴ (tho)

  1. pc ks picak.







Kata kunci/keywords: arti cetho, makna cetho, definisi cetho, tegese cetho, tegesipun cetho

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.