carang-landhêp

basa JawaBesut

carang-landhêp Aksara Jawa: (ca) (ra) (ng) (la)ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦥ꧀ (p)

  1. br ent gêgaman landhêp.







Kata kunci/keywords: arti carang-landhêp, makna carang-landhêp, definisi carang-landhêp, tegese carang-landhêp, tegesipun carang-landhêp

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.