basa JawaBesut

cap krama/ngoko

  1. piranti kanggo gawe tulisan utawa gambaran, sêtèmpêl;
  2. tulisan (gambaran) sing disêtèmpêl;
  3. tandha, têngêr ing barang-barang (saka pabrik lsp);
  4. bathikan sing ora dibathik sarana tangan;







Kata kunci/keywords: arti cap, makna cap, definisi cap, tegese cap, tegesipun cap

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.