cantênan

basa JawaBesut

cantênan Aksara Jawa: (ca)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ () (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (cantên)

krama
Krama cantênan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

caturan.







Kata kunci/keywords: arti cantênan, makna cantênan, definisi cantênan, tegese cantênan, tegesipun cantênan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.