canglung

basa JawaBesut

canglung Aksara Jawa: (ca) (ng)ꦭꦸ (lu) (ng) krama/ngoko

  1. cangklung: dawa canglunge ks sikil lan tangane dawa.







Kata kunci/keywords: arti canglung, makna canglung, definisi canglung, tegese canglung, tegesipun canglung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.