canès

basa JawaBesut

canès Aksara Jawa: (ca)ꦤꦺ ()ꦱ꧀ (s)

  1. êngg
krama
Krama canès
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

seje;;

Kacocogna karo sanès.







Kata kunci/keywords: arti canès, makna canès, definisi canès, tegese canès, tegesipun canès

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.