cambên

basa JawaBesut

cambên Aksara Jawa: (ca)ꦩ꧀ (m)ꦧꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama cambên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

candu.







Kata kunci/keywords: arti cambên, makna cambên, definisi cambên, tegese cambên, tegesipun cambên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.