calung

basa JawaBesut

calung krama/ngoko

  1. sikiling jaran lsp. sangisoring dhêngkul;
  2. êngg araning têtabuhan bangsaning angklung;
  3. ks sikil
Kacocogna karo
  • cangklung.







Kata kunci/keywords: arti calung, makna calung, definisi calung, tegese calung, tegesipun calung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.