calathu

basa JawaBesut

calathu Aksara Jawa: (ca) (la)ꦛꦸ (thu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko calathu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngandika ki nglahirake gunêm, mojar.







Kata kunci/keywords: arti calathu, makna calathu, definisi calathu, tegese calathu, tegesipun calathu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.