cala-wadi

basa JawaBesut

cala-wadi Aksara Jawa: (ca) (la) (wa)ꦢꦶ (di)

  1. nyala-wadi
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cala-wadi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nyala-wados

krama
Krama cala-wadi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tumindak samar ora barès.







Kata kunci/keywords: arti cala-wadi, makna cala-wadi, definisi cala-wadi, tegese cala-wadi, tegesipun cala-wadi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.