cakar

basa JawaBesut

cakar krama/ngoko

  1. nyakar mawali-wali;
  2. ks tangan;







Kata kunci/keywords: arti cakar, makna cakar, definisi cakar, tegese cakar, tegesipun cakar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.