basa JawaBesut

cai Aksara Jawa: (ca)ꦲꦶ (i) krama/ngoko

  1. kucai.








Kata kunci/keywords: arti cai, makna cai, definisi cai, tegese cai, tegesipun cai
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.