caèr

basa JawaBesut

caèr Aksara Jawa: (ca)ꦲꦺ () (r)

  1. (Wl) êngg pc cuwèr.







Kata kunci/keywords: arti caèr, makna caèr, definisi caèr, tegese caèr, tegesipun caèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.