cêthus

basa JawaBesut

cêthus Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦛꦸ (thu)ꦱ꧀ (s)

  1. ora cêthus ks ora bisa.







Kata kunci/keywords: arti cêthus, makna cêthus, definisi cêthus, tegese cêthus, tegesipun cêthus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.