cêrak

basa JawaBesut

cêrak Aksara Jawa: ꦕꦼ () (ra)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg
krama
Krama cêrak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

cêdhak.







Kata kunci/keywords: arti cêrak, makna cêrak, definisi cêrak, tegese cêrak, tegesipun cêrak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.