cênthul

basa JawaBesut

cênthul ks

  1. palanangan;
  2. têmbung pamisuh (nelakake maido).







Kata kunci/keywords: arti cênthul, makna cênthul, definisi cênthul, tegese cênthul, tegesipun cênthul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.