cêngkong

basa JawaBesut

cêngkong êngg

  1. cêngkèng, panjêgoging asu;
  2. pc ks bisa.







Kata kunci/keywords: arti cêngkong, makna cêngkong, definisi cêngkong, tegese cêngkong, tegesipun cêngkong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.