cêngêl

basa JawaBesut

cêngêl Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦔꦼ (ngê)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. griwa ki iringaning gulu kaprênah ing buri.







Kata kunci/keywords: arti cêngêl, makna cêngêl, definisi cêngêl, tegese cêngêl, tegesipun cêngêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.