cêndhêng

basa JawaBesut

cêndhêng Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê) (ng)

  1. ks sanak-sêdulur, brayat.







Kata kunci/keywords: arti cêndhêng, makna cêndhêng, definisi cêndhêng, tegese cêndhêng, tegesipun cêndhêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.