cêmimik

basa JawaBesut

cêmimik Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦩꦶ (mi)ꦩꦶ (mi)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg ks pawadonan.







Kata kunci/keywords: arti cêmimik, makna cêmimik, definisi cêmimik, tegese cêmimik, tegesipun cêmimik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.