cêmêng

basa JawaBesut

cêmêng Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦩꦼ () (ng)

krama
Krama cêmêng
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(êngg

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cêmêng
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

). irêng;







Kata kunci/keywords: arti cêmêng, makna cêmêng, definisi cêmêng, tegese cêmêng, tegesipun cêmêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.