cêlathu

basa JawaBesut

cêlathu Aksara Jawa: ꦕꦼ () (la)ꦛꦸ (thu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko cêlathu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngandika ki kandha, gunêman;;

Kacocogna karo clathu.







Kata kunci/keywords: arti cêlathu, makna cêlathu, definisi cêlathu, tegese cêlathu, tegesipun cêlathu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.