cêlêpan

basa JawaBesut

cêlêpan
Lingga: (cêlêp)

krama
Krama cêlêpan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wêdêlan;
  2. êngg nila.







Kata kunci/keywords: arti cêlêpan, makna cêlêpan, definisi cêlêpan, tegese cêlêpan, tegesipun cêlêpan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.