cêlêk

basa JawaBesut

cêlêk Aksara Jawa: ꦕꦼ () ()ꦏ꧀ (k)

  1. êngg
krama
Krama cêlêk
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

cêdhak;;

Kacocogna karo cêlak.







Kata kunci/keywords: arti cêlêk, makna cêlêk, definisi cêlêk, tegese cêlêk, tegesipun cêlêk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.