cêkoh

basa JawaBesut

cêkoh Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦏꦺꦴ (ko) (h)

  1. ki watuk.







Kata kunci/keywords: arti cêkoh, makna cêkoh, definisi cêkoh, tegese cêkoh, tegesipun cêkoh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.