cêkêp

basa JawaBesut

cêkêp Aksara Jawa: ꦕꦼ ()ꦏꦼ ()ꦥ꧀ (p)

  1. êngg
krama
Krama cêkêp
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

cukup.







Kata kunci/keywords: arti cêkêp, makna cêkêp, definisi cêkêp, tegese cêkêp, tegesipun cêkêp

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.