cèthèt

basa JawaBesut

cèthèt
Lingga:ks

  1. mati;
  2. (ora cèthèt) ora bisa.







Kata kunci/keywords: arti cèthèt, makna cèthèt, definisi cèthèt, tegese cèthèt, tegesipun cèthèt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.