butala

basa JawaBesut

butala

  1. (Snk) (Kw) ak lêmah, bumi;
krama
Krama butala
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

buntala.








Kata kunci/keywords: arti butala, makna butala, definisi butala, tegese butala, tegesipun butala

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.