busung

basa JawaBesut

busung krama/ngoko

  1. (utawa busung banyu) lara abuh wêtênge isi banyu, ks mêtêng;








Kata kunci/keywords: arti busung, makna busung, definisi busung, tegese busung, tegesipun busung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.