bupatos

basa JawaBesut

bupatos

  1. êngg
krama
Krama bupatos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bupati.








Kata kunci/keywords: arti bupatos, makna bupatos, definisi bupatos, tegese bupatos, tegesipun bupatos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.