bulan

basa JawaBesut

bulan Aksara Jawa: ꦧꦸ (bu) (la)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg pc sasi.








Kata kunci/keywords: arti bulan, makna bulan, definisi bulan, tegese bulan, tegesipun bulan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.