bukak

basa JawaBesut

bukak

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bukak
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bikak

krama
Krama bukak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis mênga utawa wis diwêngakake (tmr. lawang, kantor, toko lsp.);
  2. ora ditutup, upama bukak topi;
  3. êngg dicopot (dilèrèni ênggone cêkêl gawe);







Kata kunci/keywords: arti bukak, makna bukak, definisi bukak, tegese bukak, tegesipun bukak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.