bruwun

basa JawaBesut

bruwun

  1. pc rambut pating jriwut
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti bruwun, makna bruwun, definisi bruwun, tegese bruwun, tegesipun bruwun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.