brung

basa JawaBesut

brung

  1. pc katêranganing lunga (mabur lsp) bêbarêngan.








Kata kunci/keywords: arti brung, makna brung, definisi brung, tegese brung, tegesipun brung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.