brontak

basa JawaBesut

brontak

  1. pc ngraman, nglawan panggêdhe.








Kata kunci/keywords: arti brontak, makna brontak, definisi brontak, tegese brontak, tegesipun brontak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.