brongsong

basa JawaBesut

brongsong krama/ngoko

  1. krênêng (kranjang lsp) dianggo ngrakabi wowohan supaya ora dipangani lawa lsp;
  2. buntêl (urung) barang-barang kang pangaji;
  3. êngg pc brangus;







Kata kunci/keywords: arti brongsong, makna brongsong, definisi brongsong, tegese brongsong, tegesipun brongsong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.