basa JawaBesut

brok

  1. pc dhok-dhokan (panggonan ancêring jèlungan lsp);








Kata kunci/keywords: arti brok, makna brok, definisi brok, tegese brok, tegesipun brok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.