brobah

basa JawaBesut

brobah

  1. êngg pc brubah.








Kata kunci/keywords: arti brobah, makna brobah, definisi brobah, tegese brobah, tegesipun brobah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.