brindhil

basa JawaBesut

brindhil krama/ngoko

  1. padha gogrog rambute (godhonge);
  2. êntèk rambute (godhonge);
  3. ent êntèk bandhane (barang-darbèke);







Kata kunci/keywords: arti brindhil, makna brindhil, definisi brindhil, tegese brindhil, tegesipun brindhil

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.